Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119537963

Amistoso juveniles (Int., RC) 119537963 Información oficial sobre el partido 119537963 en Hattrick

12.05.2021 16:55:00

Rancig B Alineación oficial del equipo 'Rancig B' en el partido 2 - 1 Gonzipki Alineación oficial del equipo 'Gonzipki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rancig B Alineación oficial del equipo 'Rancig B' en el partido 7 - 0 Gonzipki Alineación oficial del equipo 'Gonzipki' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rancig B

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): R-B equilibrava la balança al minut 21. En Santiago Puche, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 65 gràcies a la jugada de Uxer Luzar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): R-B va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julián Churruca ja havia driblat el porter i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): R-B va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Santiago Puche ja havia driblat el porter i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): R-B va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Freire va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Karol Szczęk.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): R-B va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Angel Hubenov va anar a parar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Freire va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Karol Szczęk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Gonzipki

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona rematada de Henryk Ziemiański.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Krzysztof Czerwicki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael Medina Fábrega, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Henryk Ziemiański quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.