Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119537545

Amistoso juveniles (RC) 119537545 Información oficial sobre el partido 119537545 en Hattrick

14.05.2021 06:35:00

Perdigones CF Alineación oficial del equipo 'Perdigones CF' en el partido 4 - 5 RCD Imperial Promesas Alineación oficial del equipo 'RCD Imperial Promesas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Perdigones CF Alineación oficial del equipo 'Perdigones CF' en el partido 1 - 2 RCD Imperial Promesas Alineación oficial del equipo 'RCD Imperial Promesas' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,2 % 65,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perdigones CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Perdi prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Pedro Zalón va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Acisclo Barco va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Perdi.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 del partit, el jugador Maeloc da Pedra de Perdi va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Perdi va reduir el marcador al minut 85 a 4 - 5 quan Lucas López Jiménez va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Perdi va trenar una magnífica jugada que va deixar Maeloc da Pedra en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Sánchez-Arjona, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): Perdi va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Salva Canals va anar a parar a les mans del porter.

RCD Imperial Promesas

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Abdelhalim Youssfi va pentinar un córner que Ricardo Garrido López va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Abdelhalim Youssfi de RCD Impe B va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): RCD Impe B agafava avantatge al minut 59 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Abdelhalim Youssfi amb mestria.
  • 174 Minuto 78 (Gol de penalti): Jonathan Cata va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 78 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de RCD Impe B, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jonathan Cata va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Belako Gaztañatzatorre va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Virgilio Peciña va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): RCD Impe B va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitjapunta va fer la passada un segon tard, quan els davanters ja estaven en fora de joc.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Jonathan Cata, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 51 però la pilota va sortir lleugerament desviada.