Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119230112

Liga juveniles 119230112 Información oficial sobre el partido 119230112 en Hattrick

04.05.2021 10:00:00

Fulture Alineación oficial del equipo 'Fulture' en el partido 7 - 2 Vins Young Tigers Alineación oficial del equipo 'Vins Young Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Fulture Alineación oficial del equipo 'Fulture' en el partido 8 - 0 Vins Young Tigers Alineación oficial del equipo 'Vins Young Tigers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fulture

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11, Kendor Errikebatiz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tomás Corn, que no tenia cap company que el recolzés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fulis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 13.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Iván Medina Carvajal va donar a Fulis un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Fulis va aconseguir el 4 - 2 quan Francisco José Robles Sánchez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iván Medina Carvajal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Fulis.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Fulis va aconseguir el 6 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Emiliano Fuencirio, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Francisco José Robles Sánchez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Orlando Lopez Abellán va aprofitar per marcar el 7 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pranay Acharya al minut 28 va mantenir els visitants amb vida quan Jorge Miguez de Castro va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Tomás Corn de Fulis no va ser gol per ben poc.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Francisco José Robles Sánchez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Pranay Acharya va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Vins Young Tigers

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Shakaib Shad al minut 2 va permetre a VYT prendre avantatge per 0 - 1.
  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Hamid Mortaza que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Salauddin Tahskin de VYT va driblar tres rivals i va fer una espectacular passada bombejada en profunditat a Shakaib Shad, però el porter va desviar a córner el xut final.