Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119158697

Liga juveniles 119158697 Información oficial sobre el partido 119158697 en Hattrick

12.05.2021 17:05:00

Bobit Juniors FC Alineación oficial del equipo 'Bobit Juniors FC' en el partido 6 - 1 Fogainitos CAF Alineación oficial del equipo 'Fogainitos CAF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bobit Juniors FC Alineación oficial del equipo 'Bobit Juniors FC' en el partido 7 - 1 Fogainitos CAF Alineación oficial del equipo 'Fogainitos CAF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bobit Juniors FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Bobitets prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Macià Rosell va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rodrigo Peña de Bobitets d'aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rodrigo Peña es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Ijinio Picart va pentinar un córner que Abel Pastor Martínez va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Bobitets va aconseguir el 5 - 1 quan Juan Pablo Córdoba va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rayco Deuceln va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Al minut 26, Rayco Deuceln gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rodrigo Peña. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Aram Pallisa va estar a punt d'incrementar el marcador de Bobitets, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Rodrigo Peña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Miquel Casabó va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Fogainitos CAF

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 20. L'anotador per Fogainus va ser Soriano Gassia, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Fogainus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Oxel Pena es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.