Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119106118

Liga juveniles 119106118 Información oficial sobre el partido 119106118 en Hattrick

08.05.2021 20:00:00

frankfurtcfb Alineación oficial del equipo 'frankfurtcfb' en el partido 3 - 3 Vossje Alineación oficial del equipo 'Vossje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
frankfurtcfb Alineación oficial del equipo 'frankfurtcfb' en el partido 2 - 0 Vossje Alineación oficial del equipo 'Vossje' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frankfurtcfb

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Quan l'àrbitre va xiular falta a uns metres del pic dret de l'àrea, els aficionats de frank que havien seguit els partits anteriors sabien que els jugadors posarien en pràctica una jugada d'estratègia. Van penjar la pilota al segon pal, el jugador més alt la va enviar al punt de penal i en Tauro Jimeno la va empènyer a gol. El 1 - 0 arribava al minut 19.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Després de 47 minuts de partit, Carlos García de Luján igualava per frank en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): frank equilibrava la balança al minut 70. En Fernando Balboa, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Carlos García de Luján va estar a punt d'incrementar el marcador de frank, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Igotz Alontsotegi va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Julen Navarro Rubio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Renato Pietro Ivan va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Julen Navarro Rubio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Vossje

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ugatz Izar no va poder aturar Julio Antonio Almunia de Vje, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 39 el 1 - 1.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Vje va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Dino Vega Gallego, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Vje va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 67. Paco López Mata va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Julio Antonio Almunia va superar els defenses rivals per velocitat al minut 41 i podria haver marcat si hagués sabut com finalitzat la jugada, ja que encara no en sap què fer en situacions d'u contra u contra el porter.