Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119048218

Liga juveniles 119048218 Información oficial sobre el partido 119048218 en Hattrick

30.04.2021 12:00:00

CD Rayo España B Alineación oficial del equipo 'CD Rayo España B' en el partido 4 - 0 Alange Juveniles Alineación oficial del equipo 'Alange Juveniles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Rayo España B Alineación oficial del equipo 'CD Rayo España B' en el partido 3 - 1 Alange Juveniles Alineación oficial del equipo 'Alange Juveniles' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Rayo España B

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Rayito amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Raúl Teruel va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Antonio Miralles, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Rayito.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Es portaven 48 minuts jugats quan Óscar Farfán va augmentar l'avantatge de Rayito a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Rayito va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Carlos Motta. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 3 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 3 podia haver acabat en gol, però Jorge Cabanyes va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 290 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Diego Puig Saura, del Rayito, va bloquejar la sortida des de la defensa del ALANGE B, i finalment va robar la pilota. Malauradament, la seva definició no va ser tan bona com la seva habilitat per crear oportunitats amb el seu físic.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Cabanyes al minut 64 va mantenir els visitants amb vida quan Diego Puig Saura va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Cabanyes al minut 77 va mantenir els visitants amb vida quan Juan Antonio Miralles va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.

Alange Juveniles

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Antonio Ramírez de Guzmán la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de ALANGE B havia fallat una clara oportunitat.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): ALANGE B va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 78, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.