Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118707531

Liga juveniles 118707531 Información oficial sobre el partido 118707531 en Hattrick

12.05.2021 19:30:00

As estreliñas de Sanva Alineación oficial del equipo 'As estreliñas de Sanva' en el partido 8 - 2 AS CHAVIGNY Alineación oficial del equipo 'AS CHAVIGNY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
As estreliñas de Sanva Alineación oficial del equipo 'As estreliñas de Sanva' en el partido 7 - 2 AS CHAVIGNY Alineación oficial del equipo 'AS CHAVIGNY' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As estreliñas de Sanva

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Martín Prat, que no tenia cap company que el recolzés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sanva se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Sanva va aconseguir el 2 - 0 quan Joaquín Tabernero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Sanva va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pedro Zerolo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Sanva va aconseguir el 4 - 1 quan Pep Arnau va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sanva a 5 - 2. Josep Maria Ribes va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Pep Arnau va pentinar un córner cap al segon pal que Carlos Martín Prat va rematar a gol completament sol, marcant així el 6 - 2.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pep Arnau, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 2 per a Sanva.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Sanva va augmentar la diferència quan Pep Arnau no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Pep Arnau gairebé va marcar per a Sanva, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yoann Moine al minut 37 va mantenir els visitants amb vida quan Diego Forment va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.

AS CHAVIGNY

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, ASC seguien lluitant fins al final. Al minut 30, fruit d'aquests esforços, Jonathan Morice va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Rémi Guillon entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ASC, un peu providencial d'en Jonathan Morice va situar el 4-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Alexis Cazaban gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): ASC va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 81, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada.