Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118685923

Liga juveniles 118685923 Información oficial sobre el partido 118685923 en Hattrick

04.05.2021 11:30:00

fuera de control b Alineación oficial del equipo 'fuera de control b' en el partido 4 - 0 moggies giants Alineación oficial del equipo 'moggies giants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
fuera de control b Alineación oficial del equipo 'fuera de control b' en el partido 5 - 0 moggies giants Alineación oficial del equipo 'moggies giants' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fuera de control b

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): fcb s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Txomin Txaurren per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Txomin Txaurren va incrementar l'avantatge de fcb amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Als 66 minuts de joc, els nois de fcb van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Txomin Txaurren augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): fcb va aconseguir el 4 - 0 quan Tiberio Resta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Al minut 21, fcb va disposar d'un penal a favor, però el xut de Txomin Txaurren va ser aturat per Traian Tănase.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Txomin Txaurren. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar un teletubbie al camp fent tombarelles i cridant: "una abraçadaaaaaaaaa". Poc després Adrián Gutiérrez de fcb va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada defensiva, però encara estava pensant en l'espectacle d'aquella mascota de color lila i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Txomin Txaurren gairebé va marcar per a fcb, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

moggies giants