Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118660906

Liga juveniles 118660906 Información oficial sobre el partido 118660906 en Hattrick

16.05.2021 11:05:00

Las Fieras Junior CF Alineación oficial del equipo 'Las Fieras Junior CF' en el partido 3 - 3 LOSDELPLÁ Alineación oficial del equipo 'LOSDELPLÁ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Las Fieras Junior CF Alineación oficial del equipo 'Las Fieras Junior CF' en el partido 2 - 3 LOSDELPLÁ Alineación oficial del equipo 'LOSDELPLÁ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Fieras Junior CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fernando Barral de LFJCF d'aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de LFJCF van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Salva Grijalva en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3. Mentre els jugadors locals celebraven el gol, el porter mirava al terra buscant la cintura que li acabaven de trencar.
  • 110 Minuto 52 (Gol de falta): LFJCF equilibrava els comptes al minut 52 quan en Adal Lozada va transformar una falta en el 3 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Martín Esqueda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 10, però una magnífica aturada de Vicente Medero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Joaquín Cabañas quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de LFJCF va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marino Carrubba, però el porter rival va fer una gran aturada.

LOSDELPLÁ

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): En Sandro Zapico va marcar el gol de l'empat després d'una bonica combinació de tot l'equip. El jubilat encarregat del marcador penjava el 1 a l'espai d'aquest destinat a l'equip visitant.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): LOSDELPLÁ agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José Salvado amb mestria.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Albaro Urritzalki va augmentar l'avantatge de LOSDELPLÁ a 1 - 3 amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Jordi Pallicer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfonso Francés, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Albaro Urritzalki va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfonso Francés va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Antonio Pacín va crear una jugada d'autèntic perill per la banda i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfonso Francés, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.