Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118369086

Liga juveniles 118369086 Información oficial sobre el partido 118369086 en Hattrick

15.05.2021 19:30:00

opusyobebe Alineación oficial del equipo 'opusyobebe' en el partido 6 - 0 TP Team B Alineación oficial del equipo 'TP Team B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
opusyobebe Alineación oficial del equipo 'opusyobebe' en el partido 8 - 0 TP Team B Alineación oficial del equipo 'TP Team B' en el partido
Tiene mala suerte 8.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

opusyobebe

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a bebe va ser Ceferino Dena.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Jan Juan va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de bebe, Francisco Campa, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): bebe va aconseguir el 3 - 0 quan Francisco Campa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de bebe a 4 - 0. Francisco Campa va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Josu Jon Renobales va augmentar la diferència de bebe a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Danél Eiriz va incrementar l'avantatge de bebe amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adrià Peidró al minut 37 va mantenir els visitants amb vida quan Bermudo Hizurun va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Josep Lluís Artús va estar a punt d'incrementar el marcador de bebe, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Campa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar un teletubbie al camp fent tombarelles i cridant: "una abraçadaaaaaaaaa". Poc després Danél Eiriz de bebe va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada defensiva, però encara estava pensant en l'espectacle d'aquella mascota de color lila i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense problemes.

TP Team B

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jaime Ahedo va enviar un xut des de 40 metres al minut 39, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): TP Team B van sortir al contraatac al minut 52, però Gorka Gaiola va xutar fluix a les mans del porter.