Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 117312929

Liga juveniles 117312929 Información oficial sobre el partido 117312929 en Hattrick

14.05.2021 12:00:00

Ciezano Deportivo Alineación oficial del equipo 'Ciezano Deportivo' en el partido 5 - 0 Dány fc Alineación oficial del equipo 'Dány fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Ciezano Deportivo Alineación oficial del equipo 'Ciezano Deportivo' en el partido 7 - 0 Dány fc Alineación oficial del equipo 'Dány fc' en el partido
Tiene mala suerte 7.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciezano Deportivo

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Firhun Touzi, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Pardo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Cieza B.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Raúl Mangado Pérez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Cieza B.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cieza B a 4 - 0. Petyo Vasilev va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, Petyo Vasilev va pentinar un córner cap al segon pal que José Cetina va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de István Kapus al minut 12 va mantenir els visitants amb vida quan Carlos Pardo va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Pablo Valenzuela Porras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però István Kapus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Firhun Touzi va estar a punt d'incrementar el marcador de Cieza B, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Carlos Pardo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de István Kapus va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de István Kapus al minut 83 va mantenir els visitants amb vida quan Pedro Valenzuela Guerra va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.

Dány fc

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): DFC van sortir al contraatac al minut 82, però Vilmos Piroska va xutar fluix a les mans del porter.