Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Julito , F.C. (1416089) - edurodrifer u. d. (1461528) » 86967382: T18/J12/X

Liga 86967382 Información oficial sobre el partido 86967382 en Hattrick

04.11.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / X.3903 (182470)

Peace & Joints Alineación oficial del equipo 'Peace & Joints' en el partido 0 - 1 roadstar Alineación oficial del equipo 'roadstar' en el partido
0 - 1 Hugo Cervel (90')
Peace & Joints Alineación oficial del equipo 'Peace & Joints' en el partido 0 - 1 roadstar Alineación oficial del equipo 'roadstar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peace & Joints Alineación oficial del equipo 'Peace & Joints' en el partido 1 - 2 roadstar Alineación oficial del equipo 'roadstar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peace & Joints

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Miguel García va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Joints va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel García va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Escalona.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Chus Miranda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Joints se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel García de Joints es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chus Miranda de Joints va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel García va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juliano del Rusto.

roadstar

Goles Goles

  • 174 Minuto 90 (Gol de penalti): En Hugo Cervel va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 90. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de roadstar va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfonso Herrero Davo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Luis Pablo Farnós, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 76 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pablo Calella, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pablo Calella va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Francisco Fernández de roadstar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Francisco Fernández de roadstar es va lesionar lleugerament però va poder continuar.