Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snow_Kids (797629) - St.Pere.Martir F.C (1334823) » 86963732: T18/J10/X

Liga 86963732 Información oficial sobre el partido 86963732 en Hattrick

21.10.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 10 / X.1377 (166632)

lena's Alineación oficial del equipo 'lena's' en el partido 0 - 2 reino fc Alineación oficial del equipo 'reino fc' en el partido
0 - 1 Alfonso Sanz (34')
0 - 2 Alfonso Sanz (67')
lena's Alineación oficial del equipo 'lena's' en el partido 0 - 2 reino fc Alineación oficial del equipo 'reino fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
lena's Alineación oficial del equipo 'lena's' en el partido 0 - 4 reino fc Alineación oficial del equipo 'reino fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lena's

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joan Vilellas de lenas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Raül Jové que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Vilellas.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joan Vilellas se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

reino fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alfonso Sanz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a reino.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 67, en Klemens Heberger la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alfonso Sanz que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): reino van sortir al contraatac amb encert al minut 10, però Luis Conde Quintero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Rafael Rubiño va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lluís Robuste al minut 46, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ramón Badenes després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Emir Husseiny va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lluís Robuste després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Emir Husseiny va poder desviar-lo a córner.