Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BOCA de ALBACETE (120043) - S.A.D. Real Zaragoza (1437883) » 86963729: T18/J10/X

Liga 86963729 Información oficial sobre el partido 86963729 en Hattrick

21.10.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 10 / X.1377 (166632)

SBRams Alineación oficial del equipo 'SBRams' en el partido 0 - 4 los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido
0 - 1 Leonard Bänninger (24')
0 - 2 Javier Mosquera (33')
0 - 3 Javier Mosquera (73')
0 - 4 Javier Mosquera (87')
SBRams Alineación oficial del equipo 'SBRams' en el partido 0 - 4 los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SBRams Alineación oficial del equipo 'SBRams' en el partido 0 - 3 los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SBRams

Goles Goles

  • 109 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 73 minuts Anastasio Guerri es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Javier Mosquera que d'un gran xut va marcar per a kroketys el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SBRams va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anastasio Guerri va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Blanquer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SBRams que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): SBRams van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 63 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Leif Roch no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lluís Llobet de SBRams es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Quevedo de SBRams amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los kroketys

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Toni Torrabas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Leonard Bänninger va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 24.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Passaven 33 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Javier Mosquera va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, una falta xutada per Javier Mosquera va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a kroketys. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pablo Gómez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a kroketys al minut 87.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Javier Mosquera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. kroketys va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Javier Montejano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonard Bänninger.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Javier Montejano va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que kroketys va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): Toni Torrabas va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mauro Solá. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.