Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hellacopter FC (1371607) - rayo de vk (441689) » 86914002: T18/J10/X

Liga 86914002 Información oficial sobre el partido 86914002 en Hattrick

21.10.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 10 / X.2903 (171230)

Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 5 - 1 Wanwiners Alineación oficial del equipo 'Wanwiners' en el partido
Ewout Louter (22') 1 - 0
Enrique Bronet (43') 2 - 0
2 - 1 Ildefonso Cruz (44')
Wayne Cader (45') 3 - 1
Zulafiqar El-Sharif (45') 4 - 1
Ludomir Niest?pski (67') 5 - 1
Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 5 - 1 Wanwiners Alineación oficial del equipo 'Wanwiners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 4 - 0 Wanwiners Alineación oficial del equipo 'Wanwiners' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellacopter FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Ewout Louter va donar a Hellacopter un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 45 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jens Møller el va rematar Wayne Cader amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.
  • 131 Minuto 45 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hellacopter va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zulafiqar El-Sharif progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ludomir Niestępski es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 45 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jens Møller, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enrique Bronet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Jens Møller de Hellacopter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Seif Aziz.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Goday de Hellacopter es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Seif Aziz se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jens Møller es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Ronnie Håkansson, de Hellacopter, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Michel Cimino el va substituir.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Manuel Landaeta de Hellacopter va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66 de partit, el jugador Wayne Cader de Hellacopter es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Semblava que Aschwin Dekker s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Wanwiners

Goles Goles

  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Carlos Vicenç després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Hellacopter Enrique Bronet, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 0.
  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Wanwiners van mostrar una bona compenetració quan al minut 44 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ildefonso Cruz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ewout Louter va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Lloria, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Álvaro Vía de Wanwiners va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Álvaro Vía va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Wanwiners es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ramiro Bombín va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Lloria.