Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

osonaboys (989130) - PIPITA (435602) » 86638706: T18/J2/VIII

Liga 86638706 Información oficial sobre el partido 86638706 en Hattrick

26.08.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VIII.1949 (179492)

Ñus Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Ñus Futbol Club' en el partido 1 - 3 Cobol Alineación oficial del equipo 'Cobol' en el partido
0 - 1 Víctor Gómez (3')
Juan Raúl Sandoval (4') 1 - 1
1 - 2 Adrao Delgado (87')
1 - 3 Víctor Gómez (90')
Ñus Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Ñus Futbol Club' en el partido 1 - 3 Cobol Alineación oficial del equipo 'Cobol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ñus Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Ñus Futbol Club' en el partido 1 - 3 Cobol Alineación oficial del equipo 'Cobol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ñus Futbol Club

Goles Goles

  • 110 Minuto 4 (Gol de falta): Futbol equilibrava els comptes al minut 4 quan en Juan Raúl Sandoval va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Futbol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Raúl Sandoval, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Amb 86 minuts disputats, Juan Raúl Sandoval gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Manuel Garcés va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Al minut 90, David Jovanovic de Futbol va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 59 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Manolo Badiola no li va importar gens ni mica.

Cobol

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cobol prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Víctor Gómez.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adrao Delgado va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Víctor Gómez va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Robbert van Jelgerhuis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 47 (Ocasión de falta): Ignacio Villalva va xutar magistralment una falta al minut 47 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Cobol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Adrián Arévalo va quedar-se sol davant el porter Didier Riera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Virgílio Firmino es va comportar com un juvenil al minut 89 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dominik Basiński de Cobol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robbert van Jelgerhuis de Cobol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Adrao Delgado de Cobol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Víctor Campuzano es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Adrián Arévalo.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Henryk Neuman va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Cesare Gump.