Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Viscri (119522) - Coprófagos FC (800560) » 86618041: T18/J3/VIII

Liga 86618041 Información oficial sobre el partido 86618041 en Hattrick

02.09.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VIII.1978 (179521)

UE Viscri Alineación oficial del equipo 'UE Viscri' en el partido 3 - 0 RCD Aspañol Alineación oficial del equipo 'RCD Aspañol' en el partido
Edmundo Elvas (73') 1 - 0
Eduardo Montoro (87') 2 - 0
Ander Lira (88') 3 - 0
UE Viscri Alineación oficial del equipo 'UE Viscri' en el partido 3 - 0 RCD Aspañol Alineación oficial del equipo 'RCD Aspañol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UE Viscri Alineación oficial del equipo 'UE Viscri' en el partido 5 - 1 RCD Aspañol Alineación oficial del equipo 'RCD Aspañol' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Viscri

Goles Goles

  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 73 minuts quan Xavier Gendre va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Edmundo Elvas, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Viscri va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eduardo Montoro va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Viscri va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ander Lira va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Viscri per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Osman Gündüzhan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ander Lira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Viscri se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Ander Lira gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Grandes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Chicão Maicuru gairebé va marcar per a Viscri des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Osman Gündüzhan.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Osman Gündüzhan ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

RCD Aspañol

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): César Armas de Aspañol, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Enrique Palau va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 7. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de Aspañol, en Diego Griguol, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Alejandro Iglesias va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.