Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Zorros de España (491746) - Imperio Galáctico FC (799269) » 86592055: T18/J2/VIII

Liga 86592055 Información oficial sobre el partido 86592055 en Hattrick

26.08.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VIII.909 (54710)

Crash&Cracks C.F. Alineación oficial del equipo 'Crash&Cracks C.F.' en el partido 3 - 1 kkrutas Alineación oficial del equipo 'kkrutas' en el partido
Pelle Colbeck (22') 1 - 0
Peter Broendsted (45') 2 - 0
2 - 1 Alfredo López (58')
Eurico Piá (75') 3 - 1
Crash&Cracks C.F. Alineación oficial del equipo 'Crash&Cracks C.F.' en el partido 3 - 1 kkrutas Alineación oficial del equipo 'kkrutas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Crash&Cracks C.F. Alineación oficial del equipo 'Crash&Cracks C.F.' en el partido 7 - 1 kkrutas Alineación oficial del equipo 'kkrutas' en el partido
Es un cenizo 6.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crash&Cracks C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Pelle Colbeck, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 45 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Crash&Cracks i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 45 minuts de joc. Mentre en Peter Broendsted el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Crash&Cracks a 3 - 1. Eurico Piá va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juho Loukusa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En José Génova, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Peter Broendsted va sorprendre Kim Matsson amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Juho Loukusa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kim Matsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Pastrana.

kkrutas

Goles Goles

  • 151 Minuto 58 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 58, el jugador visitant Alfredo López va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Björn Reh no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manuel Bello estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Harry Dahl la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de kkrutas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julen Mené de kkrutas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Passats 57 minuts de joc, en Enrique Cantú de kkrutas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Juan Condeminas de kkrutas va abandonar el terreny de joc després de 59 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Prado va entrar en el seu lloc.