Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riells F.C. (489270) - CV Mataro Team (121535) » 86531576: T18/J3/VII

Liga 86531576 Información oficial sobre el partido 86531576 en Hattrick

02.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VII.853 (38889)

Laxant F.C. Alineación oficial del equipo 'Laxant F.C.' en el partido 3 - 2 PATIPAU RACING Alineación oficial del equipo 'PATIPAU RACING' en el partido
0 - 1 Otto Saiyar (27')
Oliver Voorspoels (38') 1 - 1
Kristoffer Bredstedt (41') 2 - 1
2 - 2 Ruben Groen (86')
Dacio Seara (87') 3 - 2
Laxant F.C. Alineación oficial del equipo 'Laxant F.C.' en el partido 3 - 2 PATIPAU RACING Alineación oficial del equipo 'PATIPAU RACING' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Laxant F.C. Alineación oficial del equipo 'Laxant F.C.' en el partido 1 - 2 PATIPAU RACING Alineación oficial del equipo 'PATIPAU RACING' en el partido
Tiene suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laxant F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 38 (Gol evento especial inexperiencia rival): Patrick Bogurski va deixar patent la seva inexperiència al minut 38, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Oliver Voorspoels va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Laxant.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Kristoffer Bredstedt va donar a Laxant un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dacio Seara, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Laxant se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Laxant per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Benjamí Pardo García, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Aage Toft Nielsen de Laxant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Giuseppe Antonelli de Laxant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamí Pardo García de Laxant va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Kristoffer Bredstedt de Laxant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Aage Toft Nielsen de Laxant va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eric Alexandre va entrar en el seu lloc.

PATIPAU RACING

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Otto Saiyar va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ruben Groen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Ivar Isaksen va estar a punt de posar per davant a PATIPAU amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Goffredo Gomes Souza va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Goffredo Gomes Souza va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Thys Krol, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 89, en un 1 contra 1 amb el porter, però Goffredo Gomes Souza va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ivar Isaksen des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Shem Tov Sasi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 90 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Thys Krol no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Lennart Gripen.