Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

URSSM (309443) - L'Eixample BCN (435044) » 86515133: T18/J7/VII

Liga 86515133 Información oficial sobre el partido 86515133 en Hattrick

30.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / VII.559 (38595)

UltimateTeam Alineación oficial del equipo 'UltimateTeam' en el partido 3 - 5 L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido
0 - 1 Gerwin Elberse (2')
0 - 2 Holger van der Lans (7')
David Farré (27') 1 - 2
Roberto Alberca (33') 2 - 2
2 - 3 Francis Cosse (38')
2 - 4 Jan-Melis Craanen (49')
Roberto Alberca (73') 3 - 4
3 - 5 Holger van der Lans (74')
UltimateTeam Alineación oficial del equipo 'UltimateTeam' en el partido 3 - 5 L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
UltimateTeam Alineación oficial del equipo 'UltimateTeam' en el partido 1 - 9 L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UltimateTeam

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en David Farré trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Roberto Alberca rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gorka Mateo-Sagasta, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Roberto Alberca va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip UltimateTeam Roberto Alberca quasi marca al minut 12 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sergio Rubiño l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Roberto Alberca de UltimateTeam va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en David Farré s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

L'Eixample BCN

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Gerwin Elberse va posar els visitants Eixample per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Holger van der Lans de Eixample va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 7. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Francis Cosse que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Eixample.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jan-Melis Craanen va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Holger van der Lans va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Adrian Kainth després de 54 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mirosław Korpak va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sotiris Katsanikos de Eixample va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Adrian Kainth va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Eixample estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 48 (Tirita): Passats 48 minuts de joc, en Adalberts Zēbergs de Eixample va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.