Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Eixample BCN (435044) - Montdúver (492676) » 86515109: T18/J3/VII

Liga 86515109 Información oficial sobre el partido 86515109 en Hattrick

02.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VII.559 (38595)

L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 3 - 2 C.D.Numancia de Soria Alineación oficial del equipo 'C.D.Numancia de Soria' en el partido
Cornel Cojocaru (5') 1 - 0
1 - 1 Abel Isasi (21')
Cornel Cojocaru (31') 2 - 1
Holger van der Lans (90') 3 - 1
3 - 2 Rados?aw Wargocki (90')
L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 3 - 2 C.D.Numancia de Soria Alineación oficial del equipo 'C.D.Numancia de Soria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 3 - 2 C.D.Numancia de Soria Alineación oficial del equipo 'C.D.Numancia de Soria' en el partido
Tiene un resultado normal 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,3 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Eixample BCN

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Eixample contenien la respiració mentre en Cornel Cojocaru s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cornel Cojocaru ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Eixample es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Eixample va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Holger van der Lans va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Holger van der Lans una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Willis Stover va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Jordi Bertran es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gerwin Elberse de Eixample va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jan-Melis Craanen que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Gerwin Elberse de Eixample va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de Eixample Jordi Bertran va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Maël Angeli va entrar en el seu lloc.

C.D.Numancia de Soria

Goles Goles

  • 164 Minuto 21 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 21 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de C.D.Numancia. Abel Isasi el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): C.D.Numancia va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Radosław Wargocki va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Serafino Tartagni de C.D.Numancia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de C.D.Numancia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mauro Sotoca va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Rodríguez de C.D.Numancia es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Eduardo Montenegro de C.D.Numancia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Rodríguez es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Maxime Bourgin de C.D.Numancia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.