Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mambo FC (315229) - C.F. Kandas? (488188) » 86480319: T18/J12/VI

Liga 86480319 Información oficial sobre el partido 86480319 en Hattrick

04.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VI.961 (15279)

Lanchi F.C. Alineación oficial del equipo 'Lanchi F.C.' en el partido 3 - 0 C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido
Magnus Teke (11') 1 - 0
Magnus Teke (56') 2 - 0
Oiva Keinänen (59') 3 - 0
Lanchi F.C. Alineación oficial del equipo 'Lanchi F.C.' en el partido 3 - 0 C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lanchi F.C. Alineación oficial del equipo 'Lanchi F.C.' en el partido 1 - 0 C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido
Tiene suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lanchi F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Magnus Teke rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Luca Lapalus, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 56 una excel·lent centrada de Tomi Särkiniemi va arribar a Magnus Teke, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Oiva Keinänen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luca Lapalus. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Magnus Teke, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tomi Särkiniemi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oiva Keinänen de Lanchi es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Lanchi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Soto no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Paco Salmerón al camp.

C.F. Kandas?

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Edmund Forstandlechner va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Soto va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kandas? va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Peder Sandnes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kandas? va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maciej Broniek, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kandas? va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alessandro Panetta, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edmund Forstandlechner de Kandas? la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Kandas? va fer una substitució al minut 33. Nan Ding-Bong va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fred Ohara.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Klemens Diedrich.