Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GONDI F.C. (307512) - Tropikal Fruit (121094) » 86474057: T18/J3/VI

Liga 86474057 Información oficial sobre el partido 86474057 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VI.850 (15168)

Thug Passion Alineación oficial del equipo 'Thug Passion' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Valerio Angeloni (27') 1 - 0
Anders Frostenbo (51') 2 - 0
Thug Passion Alineación oficial del equipo 'Thug Passion' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thug Passion Alineación oficial del equipo 'Thug Passion' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thug Passion

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Thug va agafar avantatge al minut 27 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Valerio Angeloni fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Thug va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Anders Frostenbo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Diego Merinero del Thug ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Al minut 13, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Anders Frostenbo gairebé va marcar per a Thug des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Anders Frostenbo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Reinhard Lücks va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Otto Wedlich es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Valerio Angeloni gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Reinhard Lücks va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Barthélémy Portier de Thug va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Diego Merinero de Thug va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Ricardo Magalhães de Thug va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro del Bosco va prendre el seu rol al minut 10.

Tropikal Fruit

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tropikal, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Rafael Surgeon va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Tropikal van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Eustatiu Florea va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 250 Minuto 61 (Ocasión de falta): Tomas ''Pibas'' Rahmmo va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 61.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eustatiu Florea de Tropikal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.