Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pupus Balonpié (121354) - TORLOS FC (486310) » 86431341: T18/J6/VI

Liga 86431341 Información oficial sobre el partido 86431341 en Hattrick

23.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / VI.87 (14405)

Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido 3 - 0 Los Hombres de Paco Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Paco' en el partido
Franziskus Wamister (2') 1 - 0
Franziskus Wamister (31') 2 - 0
Roberto Valiente (85') 3 - 0
Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido 3 - 0 Los Hombres de Paco Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Paco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido 3 - 0 Los Hombres de Paco Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Paco' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pupus Balonpié

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Franziskus Wamister de Pupus, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pupus va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Franziskus Wamister progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Pupus va aconseguir el 3 - 0 quan Roberto Valiente va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Miguel Bendala Galán va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Ferreira Boussauw es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Roberto Velasco no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Adrián Cigala.

Los Hombres de Paco

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 21, en un 1 contra 1 amb el porter, però Artur Bonafont va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Andreas Magnusson des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Roberto Valiente haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a LHDP al minut 41.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LHDP va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Moisés Aguado López, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Patrick Fischbach va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): LHDP van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Patrick Fischbach no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moisés Aguado López de LHDP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simon Fagergren de LHDP es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angelo Pescio de LHDP va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.