Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hortenc (47868) - c.f.fonty (433649) » 86423472: T18/J12/V

Liga 86423472 Información oficial sobre el partido 86423472 en Hattrick

04.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / V.202 (5715)

Shinobis F.C. Alineación oficial del equipo 'Shinobis F.C.' en el partido 2 - 0 Torpedo de Gràcia Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Gràcia' en el partido
Rafael Cámara (12') 1 - 0
Inge Karlsson (81') 2 - 0
Shinobis F.C. Alineación oficial del equipo 'Shinobis F.C.' en el partido 2 - 0 Torpedo de Gràcia Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Gràcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shinobis F.C. Alineación oficial del equipo 'Shinobis F.C.' en el partido 0 - 1 Torpedo de Gràcia Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Gràcia' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shinobis F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Shinobis van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Rafael Cámara.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Shinobis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Inge Karlsson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Shinobis van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Alain Cormerais no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Guilherme Cesário gairebé va marcar per a Shinobis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roland Hagland de Shinobis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Roland Hagland de Shinobis es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Guilherme Cesário ocupà el lloc d'en Mikael Jonasson al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Shinobis quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Carlo Barwick, en lloc de córrer, relliscava.

Torpedo de Gràcia

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Torpedo creava perill des de la dreta al minut 38, però en Więcław Gruszkiewicz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kornel Schriek desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Ugo Brøchner va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Więcław Gruszkiewicz va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Javier del Viejo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregorio Comprese de Torpedo es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Torpedo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Bálint Ferling no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mikael Åker al camp.