Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayo acdc (124864) - Los Naranjitos (491991) » 86419414: T18/J4/V

Liga 86419414 Información oficial sobre el partido 86419414 en Hattrick

09.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / V.130 (5643)

Can Folguera United Alineación oficial del equipo 'Can Folguera United' en el partido 3 - 0 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
Pierpaolo Cagliostro (23') 1 - 0
Pramoj Kris (39') 2 - 0
Pierpaolo Cagliostro (49') 3 - 0
Can Folguera United Alineación oficial del equipo 'Can Folguera United' en el partido 3 - 0 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Can Folguera United Alineación oficial del equipo 'Can Folguera United' en el partido 1 - 0 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Folguera United

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pierpaolo Cagliostro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Folguera se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Folguera va augmentar la diferència quan Pramoj Kris no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 137 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 49 una excel·lent centrada de Pavel Nikolov va arribar a Pierpaolo Cagliostro, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eef Oonk de Folguera va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pavel Nikolov que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Olivier Debeire de Folguera gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Emile Lemen-Olivier. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Eef Oonk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Otto Stühlinger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 60 podia haver acabat en gol, però Otto Stühlinger va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pierpaolo Cagliostro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Blasco de Folguera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Naranjitos

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Naranjitos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alfredo Monroy va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Naranjitos van sortir al contraatac amb encert al minut 74, però Kalil Ibn-Chamid no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.