Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamometro (122863) - Celtic Hospitalet (49086) » 86411562: T18/J3/IV

Liga 86411562 Información oficial sobre el partido 86411562 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / IV.54 (3477)

Dinamometro Alineación oficial del equipo 'Dinamometro' en el partido 7 - 0 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Martin Henriksson (10') 1 - 0
Pietro Dalpasso (23') 2 - 0
Adolfo Mafe (31') 3 - 0
Martin Henriksson (52') 4 - 0
Adolfo Mafe (81') 5 - 0
Ignacio Vidal (85') 6 - 0
Adolfo Mafe (90') 7 - 0
Dinamometro Alineación oficial del equipo 'Dinamometro' en el partido 7 - 0 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Dinamometro Alineación oficial del equipo 'Dinamometro' en el partido 9 - 0 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Tiene mala suerte 8.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamometro

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Martin Henriksson va donar a Dinamometro un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Dinamometro va aconseguir el 2 - 0 quan Pietro Dalpasso va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Dinamometro va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adolfo Mafe va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Adolfo Mafe arribés a peus de Martin Henriksson, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Dinamometro el 4 - 0.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 81 minuts, Adolfo Mafe va superar per velocitat Rafael Garza per posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dinamometro va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacio Vidal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Dinamometro va aconseguir el 7 - 0 quan Adolfo Mafe va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Daniel Gerdskär va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Balenciaga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Pablo Balenciaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Manrique va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Daniel Gerdskär va sorprendre Juan Manrique amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Henriksson de Dinamometro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Vidal de Dinamometro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Pietro Dalpasso es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Benny Bay.

El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): CSKA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Albert Aymerich va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Granada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.