Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Laietans F.C. (122219) - Leipzig Red Bull (121181) » 86410830: T18/J1/IV

Liga 86410830 Información oficial sobre el partido 86410830 en Hattrick

19.08.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / IV.41 (3464)

Atlantid Alineación oficial del equipo 'Atlantid' en el partido 3 - 0 Sociedad Deportiva Don Severo Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Don Severo' en el partido
Luca Stettin (26') 1 - 0
Damià Espinosa (40') 2 - 0
David Osma (57') 3 - 0
Atlantid Alineación oficial del equipo 'Atlantid' en el partido 3 - 0 Sociedad Deportiva Don Severo Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Don Severo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlantid Alineación oficial del equipo 'Atlantid' en el partido 1 - 2 Sociedad Deportiva Don Severo Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Don Severo' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlantid

Goles Goles

  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Luca Stettin sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 26 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlantid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Damià Espinosa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Atlantid va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Osma va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En David Osma es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Passats 12 minuts de joc, en Carles Giner de Atlantid va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Damià Espinosa de Atlantid es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): David Osma no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Cliff Rothborg.

Sociedad Deportiva Don Severo

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Deportiva va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Víctor Martín va quedar-se sol davant el porter Carles Giner, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Angel Aguirrebengoa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Deportiva va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 53 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aaron Bateman de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pavel Polák de Deportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Aaron Bateman va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.