Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Linense (48837) - Grandes Jugadores (315633) » 86409904: T18/J7/IV

Liga 86409904 Información oficial sobre el partido 86409904 en Hattrick

30.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / IV.24 (3447)

Athletic Club Cebollo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Cebollo' en el partido 2 - 4 Maluus Alineación oficial del equipo 'Maluus' en el partido
0 - 1 Per Ivarsson (15')
Antón Mendiguren (23') 1 - 1
1 - 2 Sergi Lupiáñez (58')
Greger Wickén (62') 2 - 2
2 - 3 Sergi Lupiáñez (76')
2 - 4 Sergi Lupiáñez (78')
Athletic Club Cebollo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Cebollo' en el partido 2 - 4 Maluus Alineación oficial del equipo 'Maluus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Club Cebollo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Cebollo' en el partido 0 - 2 Maluus Alineación oficial del equipo 'Maluus' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Cebollo

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Athletic equilibrava la balança al minut 23. En Antón Mendiguren, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Greger Wickén va marcar al minut 62 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Athletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Carlos Domínguez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Domínguez de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Greger Wickén de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Ricardo Area va sortir coix del terreny de joc, substituït per Sergio Gento. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Maluus

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Per Ivarsson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Maluus.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Maluus agafava avantatge al minut 58 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sergi Lupiáñez amb mestria.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mladen Bicanic no va poder aturar Sergi Lupiáñez de Maluus, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 76 el 2 - 3.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Maluus va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sergi Lupiáñez.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després de 18 minuts, Enrique Moralejo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marc Álvarez Cabanilla va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Per Ivarsson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Sergi Lupiáñez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anker Thomasberg va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Bo Fogelström aquest no va estar a l'altura.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maluus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eddy Kuehny, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Sergi Lupiáñez de Maluus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Erling Pedersen, jugador de Maluus, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 36. Carlos Timoteo Biaggio, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): Maluus es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marek Ozimiński no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Dennis Blaabjerg al camp.