Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Miguel C.F. (31143) - nyustis fc (31164) » 86408018: T18/J13/III

Liga 86408018 Información oficial sobre el partido 86408018 en Hattrick

11.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / III.6 (3413)

Seven Olives Alineación oficial del equipo 'Seven Olives' en el partido 1 - 2 rayo valenciano Alineación oficial del equipo 'rayo valenciano' en el partido
Orestes González (23') 1 - 0
1 - 1 Patrice Sollberger (85')
1 - 2 Enric Sánchez (86')
Seven Olives Alineación oficial del equipo 'Seven Olives' en el partido 1 - 2 rayo valenciano Alineación oficial del equipo 'rayo valenciano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seven Olives Alineación oficial del equipo 'Seven Olives' en el partido 1 - 0 rayo valenciano Alineación oficial del equipo 'rayo valenciano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seven Olives

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Olives contenien la respiració mentre en Orestes González s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Calvin Berends gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Uribe va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Calvin Berends, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Markus Valovirta de Olives va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): Kevin Norrman no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Rien van Biezen.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Manuel Rodríguez Pérez de Olives es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Olives es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Delfino Agustín no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jello Riesen al camp.

rayo valenciano

Goles Goles

  • 107 Minuto 85 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Patrice Sollberger va aconseguir per a valenciano el 1 - 1 al minut 85, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): valenciano agafava avantatge al minut 86 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Enric Sánchez amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Håkan Klintkvist, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge Marañón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de valenciano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enric Sánchez de valenciano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patrice Sollberger de valenciano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juan Moreno no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.