Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HARRY F.C. (1434214) - Real Múrcia (1454935) » 75640321: T17/J6/X

Liga 75640321 Información oficial sobre el partido 75640321 en Hattrick

03.06.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / X.3079 (181646)

Rayo Catalunya Alineación oficial del equipo 'Rayo Catalunya' en el partido 1 - 1 Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido
0 - 1 Jesús Múgica (61')
Juan Pombal (79') 1 - 1
Rayo Catalunya Alineación oficial del equipo 'Rayo Catalunya' en el partido 1 - 1 Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Catalunya Alineación oficial del equipo 'Rayo Catalunya' en el partido 1 - 1 Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,1 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Catalunya

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Catalunya equilibrava la balança al minut 79. En Juan Pombal, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Barbadilla va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Palomero de Catalunya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Pablo Butragueño de Catalunya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rayo Extremadura

Goles Goles

  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Múgica va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fernando San Germán es va comportar com un juvenil al minut 8 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Calero, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Calero va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Daniel Meana quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): Jesús Ferreres Comella, de Extremadura, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Rafael Izquierdo el va substituir.
  • 095 Minuto 50 (Lesión): Extremadura es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antonio Bala no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oscar Cruz al camp.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75 de partit, el jugador Jesús Múgica de Extremadura es va lesionar lleugerament però va poder continuar.