Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodericus (1365527) - Xixon club (1365529) » 75348825: T17/J5/X

Liga 75348825 Información oficial sobre el partido 75348825 en Hattrick

27.05.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / X.2143 (170470)

el cerro futbol club Alineación oficial del equipo 'el cerro futbol club' en el partido 2 - 0 San Lázaro FC Alineación oficial del equipo 'San Lázaro FC' en el partido
Pier Ugo Fallani (8') 1 - 0
Pier Ugo Fallani (73') 2 - 0
el cerro futbol club Alineación oficial del equipo 'el cerro futbol club' en el partido 2 - 0 San Lázaro FC Alineación oficial del equipo 'San Lázaro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el cerro futbol club Alineación oficial del equipo 'el cerro futbol club' en el partido 3 - 1 San Lázaro FC Alineación oficial del equipo 'San Lázaro FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el cerro futbol club

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Pier Ugo Fallani, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pier Ugo Fallani va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 22 quan Modesto Vao de futbol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pier Ugo Fallani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Altuna va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 63 de joc.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Juan Luis Guerra es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hodei García de futbol es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Després de 59 minuts jugats, Andrea Lodi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Samuel Manjón.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pier Ugo Fallani no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

San Lázaro FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Roberto Moyà al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 50 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Fernando Matamoros va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Raúl Altuna de Lázaro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ibai Arcenegui que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.