Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ensanche Club de Fútbol (1337799) - rayo pontejos (1415238) » 75216744: T17/J7/X

Liga 75216744 Información oficial sobre el partido 75216744 en Hattrick

10.06.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.1749 (167004)

Percebes Alineación oficial del equipo 'Percebes' en el partido 1 - 0 Maxifarners Alineación oficial del equipo 'Maxifarners' en el partido
Alejandro Solares (46') 1 - 0
Percebes Alineación oficial del equipo 'Percebes' en el partido 1 - 0 Maxifarners Alineación oficial del equipo 'Maxifarners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Percebes Alineación oficial del equipo 'Percebes' en el partido 2 - 0 Maxifarners Alineación oficial del equipo 'Maxifarners' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Percebes

Goles Goles

  • 124 Minuto 46 (Gol de penalti): Percebes va posar-se per davant 1 - 0 al minut 46, quan Alejandro Solares va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Alcaraz va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Enrique Verde del Percebes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 54 podia haver acabat en gol, però Gerardo Delgado va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Alejandro Solares es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Gerardo Zubiarrain de Percebes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Maxifarners

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Raúl Rodríguez Lagunas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Maxifarners van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Diego Abad García no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Rodríguez Lagunas de Maxifarners va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Rodríguez Lagunas va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Maxifarners va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.