Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LoS ChAnGoS DeL BaRRiO (1337551) - F.C. ULTRA SOLO (1414990) » 75062373: T17/J7/X

Liga 75062373 Información oficial sobre el partido 75062373 en Hattrick

10.06.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.1718 (166973)

Los mitos de cthulhu Alineación oficial del equipo 'Los mitos de cthulhu' en el partido 4 - 2 Torres El Saler Alineación oficial del equipo 'Torres El Saler' en el partido
0 - 1 Luis Alberto Prada Fernández (3')
Julio Delgado (27') 1 - 1
Juan Notarnicola (40') 2 - 1
Santiago Ferraz Español (54') 3 - 1
Chema Ugarte (66') 4 - 1
4 - 2 Miguel Aldeondo (87')
Los mitos de cthulhu Alineación oficial del equipo 'Los mitos de cthulhu' en el partido 4 - 2 Torres El Saler Alineación oficial del equipo 'Torres El Saler' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los mitos de cthulhu Alineación oficial del equipo 'Los mitos de cthulhu' en el partido 2 - 1 Torres El Saler Alineación oficial del equipo 'Torres El Saler' en el partido
Tiene suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los mitos de cthulhu

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Julio Delgado s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): cthulhu, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Notarnicola per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Als 54 minuts de joc, els nois de cthulhu van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Santiago Ferraz Español augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Santiago Ferraz Español sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Chema Ugarte que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pierre Villalva es va comportar com un juvenil al minut 31 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Santiago Ferraz Español va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Iván Hijelmo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adrián López de cthulhu va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Chema Ugarte que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Torres El Saler

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Miguel Aldeondo arribés a peus de Luis Alberto Prada Fernández, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Torres el 0 - 1.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 87 del partit, anotant el 4 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Miguel Aldeondo.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Francisco Arjona, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Francisco Arjona va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Miguel Aldeondo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Amancio Tarragona, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Era el minut 88 quan després d'una dura entrada, el jugador Miguel Aldeondo de Torres s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.