Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barriguitas cerveceras (118404) - BAGARRACHOS (1418241) » 74682327: T17/J2/X

Liga 74682327 Información oficial sobre el partido 74682327 en Hattrick

06.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / X.76 (96159)

Darkcostas Alineación oficial del equipo 'Darkcostas' en el partido 1 - 1 de buda madre Alineación oficial del equipo 'de buda madre' en el partido
Gabriel Ruiz (31') 1 - 0
1 - 1 José David Torrejón (57')
Darkcostas Alineación oficial del equipo 'Darkcostas' en el partido 1 - 1 de buda madre Alineación oficial del equipo 'de buda madre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Darkcostas Alineación oficial del equipo 'Darkcostas' en el partido 2 - 0 de buda madre Alineación oficial del equipo 'de buda madre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darkcostas

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Gabriel Ruiz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Darkcostas es posava per davant!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Víctor de Alvear de Darkcostas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maruny Perelló de Darkcostas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Víctor de Alvear de Darkcostas va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gianni Mauri va entrar en el seu lloc.

de buda madre

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de José David Torrejón que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Marco que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Víctor Moreno haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a madre al minut 24.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del madre que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ernest Borràs, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de madre, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Víctor Chasco Lafuente va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Javier Marco, jugador de madre, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 23. Gonzalo Iribe, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.