Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brancos Español II C.F. (796636) - destrudan (311480) » 74533236: T17/J2/IX

Liga 74533236 Información oficial sobre el partido 74533236 en Hattrick

06.05.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / IX.1052 (176547)

New Team Heian Alineación oficial del equipo 'New Team Heian' en el partido 1 - 5 Maccabi Levantá Alineación oficial del equipo 'Maccabi Levantá' en el partido
0 - 1 Kenn Sellerup (3')
0 - 2 Christopher Ferguson (12')
Ricardo Español (29') 1 - 2
1 - 3 Pier Carlo Medoro (81')
1 - 4 Emanuel Strasser (88')
1 - 5 Pier Carlo Medoro (90')
New Team Heian Alineación oficial del equipo 'New Team Heian' en el partido 1 - 5 Maccabi Levantá Alineación oficial del equipo 'Maccabi Levantá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Team Heian Alineación oficial del equipo 'New Team Heian' en el partido 1 - 2 Maccabi Levantá Alineación oficial del equipo 'Maccabi Levantá' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Team Heian

Goles Goles

  • 104 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Ricardo Español va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Benjamin Okada va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 210 Minuto 64 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Ricardo Español quasi empata el partit al minut 64, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Valdecañas de Heian la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de Heian Iván Heras va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Segundo Aranga va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Antonio Rato va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Heian estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Maccabi Levantá

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Maccabi es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kenn Sellerup es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12, una falta xutada per Christopher Ferguson va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Maccabi. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Pier Carlo Medoro va augmentar l'avantatge de Maccabi a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Emanuel Strasser va augmentar l'avantatge de Maccabi a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pier Carlo Medoro va augmentar l'avantatge de Maccabi a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kenn Sellerup, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kenn Sellerup va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kenn Sellerup va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Eidur Saturno de Maccabi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Kevin Borndiek després que el jugador de Maccabi li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): En Pier Carlo Medoro va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.