Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jUGOnes Bastardos (439493) - locomotorocandemor (993115) » 74407081: T17/J12/IX

Liga 74407081 Información oficial sobre el partido 74407081 en Hattrick

15.07.2006 15:45:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / IX.1857 (177352)

jUGOnes Bastardos Alineación oficial del equipo 'jUGOnes Bastardos' en el partido 0 - 5 Gorgoveru c.f. Alineación oficial del equipo 'Gorgoveru c.f.' en el partido
0 - 1 Dariusz Ry?ski (8')
0 - 2 Przemys?aw Kuc (27')
0 - 3 Przemys?aw Kuc (30')
0 - 4 Silvino Mansur (36')
0 - 5 Lars Tufte (74')
jUGOnes Bastardos Alineación oficial del equipo 'jUGOnes Bastardos' en el partido 0 - 5 Gorgoveru c.f. Alineación oficial del equipo 'Gorgoveru c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
jUGOnes Bastardos Alineación oficial del equipo 'jUGOnes Bastardos' en el partido 0 - 7 Gorgoveru c.f. Alineación oficial del equipo 'Gorgoveru c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jUGOnes Bastardos

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Raúl Tobía va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Vilata de Bastardos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvaro Ceratti de Bastardos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Luis Donés va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Bastardos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Gorgoveru c.f.

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Dariusz Ryński donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Przemysław Kuc, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Przemysław Kuc de Gorgoveru va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Silvino Mansur va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Liad Gliksman estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lars Tufte va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 5 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Przemysław Kuc després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José María Fernández va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Anders Olenmo es va quedar sol davant del porter, al minut 49. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Pedro Cuenca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José María Fernández, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Christian Cargol es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Silvino Mansur va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvino Mansur de Gorgoveru la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Després de 12 minuts jugats, Dariusz Ryński es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Przemysław Kuc.