Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reyno de Navarra (436277) - michiqui (993378) » 74255582: T17/J9/IX

Liga 74255582 Información oficial sobre el partido 74255582 en Hattrick

24.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / IX.851 (61122)

Gavilanes c.f. Alineación oficial del equipo 'Gavilanes c.f.' en el partido 1 - 0 olipo_team Alineación oficial del equipo 'olipo_team' en el partido
Enrique Botí (81') 1 - 0
Gavilanes c.f. Alineación oficial del equipo 'Gavilanes c.f.' en el partido 1 - 0 olipo_team Alineación oficial del equipo 'olipo_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gavilanes c.f. Alineación oficial del equipo 'Gavilanes c.f.' en el partido 2 - 0 olipo_team Alineación oficial del equipo 'olipo_team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gavilanes c.f.

Goles Goles

  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 81 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Enrique Botí llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Gavilanes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mateu Rodríguez en un 1 contra 1 amb el porter José María Cantalapiedra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Gavilanes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ramón Palau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Al minut 88, Enrique Botí gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Lamo de Gavilanes es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

olipo_team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): olipo_team va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Marco Sinibaldi va quedar-se sol davant el porter Daniel Sędzicki, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de olipo_team va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paul Hesselbjerg va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de olipo_team va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Angelomaria Cioni va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ismael Alayza de olipo_team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del olipo_team puguin veure en Piermarco Rutigliano jugant de nou; ja que al minut 87 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Antonio Obiol el va substituir sense tenir temps d'escalfar.