Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soy Calcio (796109) - Snow_Kids (797629) » 74213404: T17/J11/IX

Liga 74213404 Información oficial sobre el partido 74213404 en Hattrick

08.07.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / IX.723 (60994)

Sifilitic Cowboys Alineación oficial del equipo 'Sifilitic Cowboys' en el partido 3 - 1 lena's Alineación oficial del equipo 'lena's' en el partido
0 - 1 Joan Vilellas (29')
Antonio Luis Najarro (33') 1 - 1
Antonio Luis Najarro (59') 2 - 1
Adrián Ibáñez (67') 3 - 1
Sifilitic Cowboys Alineación oficial del equipo 'Sifilitic Cowboys' en el partido 3 - 1 lena's Alineación oficial del equipo 'lena's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sifilitic Cowboys Alineación oficial del equipo 'Sifilitic Cowboys' en el partido 3 - 0 lena's Alineación oficial del equipo 'lena's' en el partido
Tiene un resultado normal 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sifilitic Cowboys

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 33. Antonio Luis Najarro, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Sifilitic prenia la batuta de l'encontre al minut 59, quan en Antonio Luis Najarro va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 107 Minuto 67 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Adrián Ibáñez semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Sifilitic. Qui ho havia de dir! 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sifilitic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Valentín Iglesias va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Emir Husseiny.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Adrián Ibáñez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sifilitic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Iván Camargo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sifilitic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Sifilitic ho intentava per la dreta per mitjà de Adrián Ibáñez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Julián Paniello gairebé va marcar per a Sifilitic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 30 va fer que Baltasar Buixaderas de Sifilitic hagués d'abandonar el terreny de joc. Raúl Alberto Moratinos va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Julián Paniello de Sifilitic es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

lena's

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 29 i semblava que lenas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Joan Vilellas va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pau Ferrús de lenas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Jose Manuel Mármol de lenas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jose Manuel Mármol de lenas es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.