Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casserres2011 (794754) - FC PERLAS TEAM (992650) » 74155705: T17/J9/IX

Liga 74155705 Información oficial sobre el partido 74155705 en Hattrick

24.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / IX.554 (60825)

RoTTerDaM HooLiGanS Alineación oficial del equipo 'RoTTerDaM HooLiGanS' en el partido 0 - 0 Splits of Revenge Alineación oficial del equipo 'Splits of Revenge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RoTTerDaM HooLiGanS Alineación oficial del equipo 'RoTTerDaM HooLiGanS' en el partido 2 - 0 Splits of Revenge Alineación oficial del equipo 'Splits of Revenge' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RoTTerDaM HooLiGanS

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): RoTTerDaM es va veure beneficiat per la polèmica al minut 3, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Gabriel Yebra va relliscar al moment de fer el xut i el porter Blaise Guigue no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Carlos Fariñas estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que César Acella, als 37 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Bérenger Charvet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RoTTerDaM.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a RoTTerDaM per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bérenger Charvet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Splits of Revenge

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Miquel Ferrer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Revenge que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Revenge va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Barriga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Revenge van sortir al contraatac al minut 71, però Viti Perela va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Francisco Martínez de Revenge va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Barriga de Revenge va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 72 de partit, quan un jugador de Revenge, en Miquel Ferrer, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.