Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paseoclub (799613) - SUPER GARLICK (125717) » 73973235: T17/J5/IX

Liga 73973235 Información oficial sobre el partido 73973235 en Hattrick

27.05.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / IX.5 (60276)

willybaixaelgos Alineación oficial del equipo 'willybaixaelgos' en el partido 1 - 4 Heroes de Krynn Alineación oficial del equipo 'Heroes de Krynn' en el partido
David Fernández (3') 1 - 0
1 - 1 Felipe Dehesa (25')
1 - 2 Enrique Reche (29')
1 - 3 Enrique Reche (32')
1 - 4 Juan Ignacio Ornosa (35')
willybaixaelgos Alineación oficial del equipo 'willybaixaelgos' en el partido 1 - 4 Heroes de Krynn Alineación oficial del equipo 'Heroes de Krynn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
willybaixaelgos Alineación oficial del equipo 'willybaixaelgos' en el partido 0 - 2 Heroes de Krynn Alineación oficial del equipo 'Heroes de Krynn' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

willybaixaelgos

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Fernández de willybaixaelgos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de willybaixaelgos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Renato Frende, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Brualla de willybaixaelgos es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

Heroes de Krynn

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 25. L'anotador per Heroes va ser Felipe Dehesa, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joan Balcells va anar directament als peus de Enrique Reche que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Heroes va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Enrique Reche, amb un xut sec des de la dreta.
  • 107 Minuto 35 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Heroes Juan Ignacio Ornosa va anotar el 1 - 4 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Pablo Pedrosa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vital Roselló va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Hanna Turk Husseiny quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vital Roselló, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Vital Roselló va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Patrizio Rubini, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Vital Roselló va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Victoriano Hernández Alepuz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Vital Roselló va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Ignacio Ornosa, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacinto Ciruelos de Heroes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Enrique Reche de Heroes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier de San Vicente va prendre el seu rol al minut 74.