Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U D Salamanca (801031) - Atundar Split (776683) » 73829487: T17/J2/VIII

Liga 73829487 Información oficial sobre el partido 73829487 en Hattrick

06.05.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / VIII.1458 (179001)

R.Tramadores Alineación oficial del equipo 'R.Tramadores' en el partido 3 - 0 Darth Vader's Alineación oficial del equipo 'Darth Vader's' en el partido
Agostino Forés (2') 1 - 0
Adelmo Paniagua (22') 2 - 0
Adelmo Paniagua (55') 3 - 0
R.Tramadores Alineación oficial del equipo 'R.Tramadores' en el partido 3 - 0 Darth Vader's Alineación oficial del equipo 'Darth Vader's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
R.Tramadores Alineación oficial del equipo 'R.Tramadores' en el partido 4 - 1 Darth Vader's Alineación oficial del equipo 'Darth Vader's' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Tramadores

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Agostino Forés ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, R.Tramadores es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de R.Tramadores pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adelmo Paniagua va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 55, Salvador Ramos va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Adelmo Paniagua que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan del Cubo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 51 de joc.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Børge Bo Lørring va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Turíbio Folha Seca es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adelmo Paniagua de R.Tramadores va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Turíbio Folha Seca de R.Tramadores es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Pablo Baltanás de R.Tramadores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Turíbio Folha Seca de R.Tramadores va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Ballesta va prendre el seu rol al minut 82.

Darth Vader's

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alphonse Esposito va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Serse Santilocchi va fer una jugada per la banda esquerra, però Abed Al-Hussain va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Tony Grimaud va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Abed Al-Hussain no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan del Cubo.