Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Nashor (118112) - Aureum F.C. (439701) » 73606633: T17/J13/VIII

Liga 73606633 Información oficial sobre el partido 73606633 en Hattrick

22.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / VIII.959 (54760)

C.F. Castalla Alineación oficial del equipo 'C.F. Castalla' en el partido 3 - 1 Cacharrito B Alineación oficial del equipo 'Cacharrito B' en el partido
Miguel Isasi (16') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Neto (17')
Jean-Yves Lanoe (74') 2 - 1
David Roig Batalla (78') 3 - 1
C.F. Castalla Alineación oficial del equipo 'C.F. Castalla' en el partido 3 - 1 Cacharrito B Alineación oficial del equipo 'Cacharrito B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Castalla Alineación oficial del equipo 'C.F. Castalla' en el partido 3 - 0 Cacharrito B Alineación oficial del equipo 'Cacharrito B' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Castalla

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Miguel Isasi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de José Luis Aceituno, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passats 74 minuts, Jean-Yves Lanoe, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Castalla es posava per davant!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Castalla va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Roig Batalla va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Manuel Dano del Castalla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Castalla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abel Calandria va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Muñoz.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En José Luis Aceituno del Castalla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christophe Bossy de Castalla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Manuel Dano es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Cacharrito B

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alfredo Neto per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Tomasz Kin va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Mikel Huguet de Cacharrito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.