Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Asturiano FC (486697) - Art09 (312630) » 73222634: T17/J2/VII

Liga 73222634 Información oficial sobre el partido 73222634 en Hattrick

06.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / VII.823 (38859)

cefalopodos Alineación oficial del equipo 'cefalopodos' en el partido 2 - 0 PARACHOQUES F.C. Alineación oficial del equipo 'PARACHOQUES F.C.' en el partido
Jakub Troja?czyk (26') 1 - 0
Joan Josep Macià (86') 2 - 0
cefalopodos Alineación oficial del equipo 'cefalopodos' en el partido 2 - 0 PARACHOQUES F.C. Alineación oficial del equipo 'PARACHOQUES F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cefalopodos Alineación oficial del equipo 'cefalopodos' en el partido 1 - 0 PARACHOQUES F.C. Alineación oficial del equipo 'PARACHOQUES F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cefalopodos

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Jakub Trojańczyk, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Joan Josep Macià era molt més ràpid que el defensa Pere Gratacós. Al minut 86, el jugador de cefalopodos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a cefalopodos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabriel Ebertz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Florentino Torres va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gabriel Ebertz de cefalopodos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lucio Jose María Prenafeta al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gabriel Ebertz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Johann Kainz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Ebertz de cefalopodos es va guanyar la targeta groga merescudament.

PARACHOQUES F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de PARACHOQUES van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 77 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pier Carlo Di Tullio, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Klas Torsson de PARACHOQUES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pier Carlo Di Tullio va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.