Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731857721

Amistoso (Int., RC) 731857721 Información oficial sobre el partido 731857721 en Hattrick

25.05.2024 12:00:00

affittinelsalento Alineación oficial del equipo 'affittinelsalento' en el partido 9 - 0 Błękitni Mąkolno Alineación oficial del equipo 'Błękitni Mąkolno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
affittinelsalento Alineación oficial del equipo 'affittinelsalento' en el partido 5 - 0 Błękitni Mąkolno Alineación oficial del equipo 'Błękitni Mąkolno' en el partido
Tiene mucha potra 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

affittinelsalento

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del affitti contenien la respiració mentre en Marco Teixeira s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): affitti va aconseguir el 2 - 0 quan Gastone Mazzucco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan affitti va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Quintin Kühn des de dins de l'àrea.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Eulogio Moreno estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rui Nuno Manarte va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 0 al minut 43.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): affitti va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rui Nuno Manarte va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Gastone Mazzucco va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Brandolf Bijelic va incrementar l'avantatge de affitti amb el 8 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 91 (Gol de penalti): Rui Nuno Manarte va augmentar la diferència de affitti a 9 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marco Teixeira va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tony Maurenbrecher rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Błękitni Mąkolno

Goles Goles

  • 109 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Michał Psiuk se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Gastone Mazzucco que va anotar el 3 - 0 per a affitti sense cap impediment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kazimierz Lidzbarski de GTS es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.