Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731857571

Amistoso (Int.) 731857571 Información oficial sobre el partido 731857571 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

50 Dhalsims Alineación oficial del equipo '50 Dhalsims' en el partido 2 - 5 go go banane go go Alineación oficial del equipo 'go go banane go go' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
50 Dhalsims Alineación oficial del equipo '50 Dhalsims' en el partido 0 - 1 go go banane go go Alineación oficial del equipo 'go go banane go go' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

50 Dhalsims

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dhalsims contenien la respiració mentre en Benito Mármol s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Clint Latham va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Dhalsims i marcant el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Dhalsims Clint Latham quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dhalsims, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Sergi Orán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Sergi Orán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastian Belei es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

go go banane go go

Goles Goles

  • 187 Minuto 17 (Gol tiro lejano): L'entrenador del banane va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 17 va arribar el 1 - 1 quan en Pentti Kutvonen va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Shahiudduzzaman Fateh sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mihai Furcea marcar el 1 - 2 per al banane.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, banane va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Theodor Glathe, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jairo Petisme va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mihai Furcea la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 4 al marcador.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Mihai Furcea va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Jairo Petisme ja els havia advertit que el porter contrari, en Víctor Filomeno, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del banane va deixar en bona posició a en Theodor Glathe per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Valter Dobrosta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. banane va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 287 Minuto 78 (Ocasión tiro lejano): El banane se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 78, en Mihai-Dan Vuculescu va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pentti Kutvonen.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Theodor Glathe de banane amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.