Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731849012

Amistoso 731849012 Información oficial sobre el partido 731849012 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Berenguela Team Alineación oficial del equipo 'Berenguela Team' en el partido 2 - 3 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
2 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 4
1 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 2
1 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
0 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 2 / 2
3 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
59 % Posesión 90' 41 %
Normal Táctica Jugar creativamente
Berenguela Team Alineación oficial del equipo 'Berenguela Team' en el partido 2 - 3 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Berenguela Team Alineación oficial del equipo 'Berenguela Team' en el partido 4 - 0 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenguela Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Passat el minut 40 de joc, Toni Santigosa facilitava les coses al Berenguela amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 104 Minuto 86 (Gol de penalti): El públic de Berenguela va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 86, va xiular un penal pels locals. Miguel Ángel Maestra no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Diego Escarit va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Toni Santigosa, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després de 12 minuts, Juan Luis Galeón va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Diego Escarit era fer passades de llarga distància. Al minut 35 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Marcelino Bober però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Diego Escarit del Berenguela ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Sáez Marzo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Berenguela enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Santigosa.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Escarit de Berenguela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61 de partit, Toni Santigosa de Berenguela va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Pantaleones

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Mario Zanoni va acabar en una passada genial cap al jugador de Pantaleones Salvador Farnés, que va marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Uriel Tresents va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el Pantaleones va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Angel Stoyadinov, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mario Zanoni, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mario Zanoni va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.