Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731848807

Amistoso (Int.) 731848807 Información oficial sobre el partido 731848807 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 2 - 4 FC WOORD 2 Alineación oficial del equipo 'FC WOORD 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 1 - 8 FC WOORD 2 Alineación oficial del equipo 'FC WOORD 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lito`s Club

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Raül Codolar es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Dietmar Schmitter va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 65, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Lito`s, mentre ja celebrava el 2 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lito`s, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Enrique Figueredo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Marc Quintanal de Lito`s va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC WOORD 2

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rian Weinstein va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): El porter de WOORD va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, 迟 (Chi) 敦仁 (Dunren) va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 迟 (Chi) 敦仁 (Dunren) va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Willem-Jan Blokzijl va aprofitar un error defensiu al minut 24, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a WOORD.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): 迟 (Chi) 敦仁 (Dunren) va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Przemysław Theus va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de 迟 (Chi) 敦仁 (Dunren) que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wouter-Jan Wibaut de WOORD es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Willem-Jan Blokzijl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.