Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731848537

Amistoso (Int., RC) 731848537 Información oficial sobre el partido 731848537 en Hattrick

26.05.2024 15:00:00

Gerenlispor Alineación oficial del equipo 'Gerenlispor' en el partido 3 - 1 REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gerenlispor Alineación oficial del equipo 'Gerenlispor' en el partido 6 - 0 REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gerenlispor

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Gerenlispor aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Alejandro Mancha va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Gerenlispor prenia la batuta de l'encontre al minut 102, quan en Adrian Cozorici va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Al minut 107, Gerenlispor va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adrian Cozorici, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Gerenlispor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Juan Verga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Richard Riedl del Gerenlispor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Gerenlispor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Onur Özkutlu en un 1 contra 1 amb el porter Maximilian Daniels, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 79, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Richard Riedl sempre els tira per la dreta i en Maximilian Daniels, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Verga de Gerenlispor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

REPUBLIC OVIEDO

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Masip es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 38, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rashid Dorostkar de REPUBLIC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.