Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731846525

Amistoso (Int., RC) 731846525 Información oficial sobre el partido 731846525 en Hattrick

25.05.2024 11:30:00

FC Lilpul Alineación oficial del equipo 'FC Lilpul' en el partido 2 - 3 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Lilpul Alineación oficial del equipo 'FC Lilpul' en el partido 2 - 5 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lilpul

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 35 minuts quan Dominik Kyjovský va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Lilpul.
  • 113 Minuto 105 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Lilpul una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Dominik Kyjovský, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 105.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lukáš Marek va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Marinel Iratxeto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Erik Höfer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lilpul se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Antonín Petrek gairebé va marcar per a Lilpul des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martin Sasín va rematar alt.
  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonín Petrek va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jiří Kofroň va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Libor Berousek va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Antonín Petrek per la seva rapidesa. Al minut 75 va intentar marxar per velocitat d'en Ioritz Andonegi, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Dobroslav Piňos va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Antonín Petrek, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 289 Minuto 104 (Ocasión evento especial): En Antonín Petrek, al minut 104 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Ioritz Andonegi el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Dominik Vrňák de Lilpul va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fossa dei Leoni FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 82 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Eduardo Chapari de Fossa marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): Amb 98 minuts jugats, José María Helguere de Fossa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 106 (Gol por el centro): Fossa agafava avantatge al minut 106 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ioritz Andonegi amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Patricio Jiménez Mieres va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): José María Helguere, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Fernando Armas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Patricio Jiménez Mieres sol davant la porteria al minut 43, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fernando Armas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María Helguere de Fossa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 107, Jesús Junguito de Fossa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.